Ermeloose turners in de prijzen

Zaterdag 4 november vond de 1e team wedstrijd Turnen Heren van de najaars competitie in Twello plaats. 3 turners uit Ermelo deden hier aan mee. Alle drie de heren turnen bij Olympia Harderwijk . Het spits werd afgebeten door de jongste jongens. Hier kwam Olivier Prinsen uit. Het was voor hem zijn eerste wedstrijd.

Hij turnde een mooie strakke wedstrijd maar maakte nog wat kleine schoonheidsfoutjes. Hij werd 6e met zijn team. In wedstrijd 2 was het de beurt aan Stijn Bunt met zijn team. Hij turnde al een behoorlijke moeilijkheid en had een strakke uitvoering. Zijn team won hierdoor het brons. Individueel werd hij zelfs 2e.

De laatste ronde was het de beurt aan Demien Prinsen. Hij draaide met zijn team een top wedstrijd. Daarom was de verbazing bij de prijsuitreiking heel groot toen het team van Demien niet op het podium stond. Nu bleek al snel dat de scores van het team niet naar het telsysteem waren verstuurd. Toen dit wel gebeurde bleken ze dik 1e te zijn. De volgende wedstrijd ontvangt Demien alsnog zijn gouden plak.