Familieopstellingen door Centrum Natuurlijk

De basis van je leven wordt gevormd door de familie waarbinnen je geboren bent. Je ouders, grootouders, broers en zussen, ooms en tantes en een hele waaier van voorouders vormen als het ware de klei waaruit jij geboetseerd bent.

Al deze mensen hebben een bijdrage geleverd aan jouw blauwdruk. Zo kunnen gebeurtenissen van lang geleden, die vaak te groot of te pijnlijk waren om op dat moment te voelen nog generaties lang als een bewuste en onzichtbare invloed in de familie aanwezig blijven.

Tijdens een opstellingendag kunnen patronen en dynamieken die ondergronds zijn geraakt, zichtbaar worden. Wanneer dit in beeld komt, wordt er vaak een grote opluchting ervaren en ontstaat de mogelijkheid hiervan los te komen en meer, of weer, je eigen leven te gaan leiden.

Nieuwsgierig naar wat een opstelling inhoudt of voor jou kan betekenen? Op donderdag 29 februari organiseren we een opstellingenworkshop bij Mess Harderwijk. Je bent van harte welkom!
Je kunt je hiervoor aanmelden als representant of vraaginbrenger. Meer informatie vind je op onze website of bel: 06-51432256.

Centrum Natuurlijk is opgericht door Els van der Mooren- Zandstra en Brenda van Alst- Schut. Vanuit het centrum willen zij een bijdrage leveren aan meer (systemisch) bewustzijn op persoonlijk en professioneel niveau.