Fotowedstrijd Sonny Boy

Op woensdag 13 maart 2024 kan iedereen de theatervoorstelling ‘Sonny Boy’ bezoeken in Theater Dialoog Ermelo. Rondom deze voorstelling organiseert producent Solo Stories een fotowedstrijd. De winnende foto’s worden tentoongesteld in ieder theater waar Sonny Boy te zien zal zijn.

De theatervoorstelling is gebaseerd op het boek Sonny Boy van Annejet van der Zijl. Het boek staat centraal tijdens de campagne ‘Heel Nederland Leest’ in de maand november. In de theatervoorstelling onderneemt acteur Tarikh Janssen in de rol van Waldy Nods een zoektocht naar zijn oorsprong.

Wie vormden zijn jeugd, wat vormde zijn thuis? Wie jij nu bent, is mede bepaald door waar je wieg stond. De jury is benieuwd hoe dat is voor de theaterbezoekers. Wat is hun oorsprong? Waar stond hun wieg, wie voedde hen op en wat zijn (dierbare) jeugdherinneringen?

Breng dit met een mooie, indringende, bijzondere en/of creatieve foto in beeld en doe mee aan onze fotowedstrijd.
De jury kiest 12 foto’s die hen het meest aanspreken – een winnaar per Nederlandse provincie – en deze foto’s vormen de foto-expositie die met Sonny Boy langs de theaters reist. Wie mee wil doen kan het deelnameformulier downloaden via www.solostories.nl/fotowedstrijd-sonny-boy.

Geschreven door Joop Witteveen