Huis van Ermelo: Koffieconcerten dit seizoen weer terug

De koffieconcerten gaan weer van start. Al vanaf het eerste moment waren die concerten een groot succes. Het koor Cantiamo-Putten staat op zaterdag 30 september van 10:00 tot 12:00 uur in de foyer van het Huis van Ermelo.

Inwoners en bezoekers vinden het prettig om op een laagdrempelige manier kennis te maken met allerlei muziekvormen. Ook muziekliefhebbers die al meer ervaring hebben genieten van de diversiteit van het aanbod. Elke koffieconcert is een ontdekking en een kans te genieten van livemuziek in een intieme setting.

Op zaterdag 30 september opent Cantiamo-Putten de reeks. Dit gemengd koor bestaant uit ongeveer 20 zangers en zangeressen. Ze brengen vierstemmige a capella liederen ten gehore, variërend van Middeleeuws repertoire tot eigentijdse pop- en musicalnummers. Een muzikale reis in diverse talen, van het exotische Japans tot het sfeervolle Zweeds.

Het Huis van Ermelo is de plek waar iedereen welkom is om te ontmoeten, te ontdekken, te ontwikkelen en te ontspannen. De koffieconcerten zijn gratis, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Vooraf aanmelden niet nodig.

In het Huis van Ermelo worden regelmatig concerten, voorstellingen en lezingen georganiseerd. Meer info op huisvanermelo.nl