Jander de Blauw en Sarojini Ramasray weg uit de Raad

Jander en Sarojini vertrekken, de twee jonge CDA-leden hebben los van elkaar besloten te stoppen met raadswerk in Ermelo vanwege te druk met werk, school, etc.

De Raad verloor in de korte tijd dat deze coalitie actief is veel leden, met werkdruk al te vaak als reden en dan volgt weer het inwerken van een nieuwe, die ook ontdekt dat het veel werk is. Ingewikkeld om als Raad te functioneren en nu nieuwe mensen vinden zal voor het CDA een ding zijn. Vorige week maakte CDA-wethouder Hamstra bovendien bekend dat hij gesolliciteerd heeft op een Kamerzetel.

Nero de Boer maakte met zijn raadscollega Jander maandelijks een vermakelijke Facebook-vraag&antwoord, Ramasray was één van de voortrekkers van de Ermelose kinderburgemeester.

“Helaas, het is niet anders” is de reactie van Nero.

Jander zegt er zelf over: “Het viel voor mij eigenlijk niet te combineren met een gezonde balans tussen werk op Groevenbeek, de raad en privé. Merk dat ik echt onevenredig veel tijd in de raad stak en het moeilijk los kon laten ook.”

“Ik ben nu op een punt gekomen waarbij ik voor mezelf zal moeten kiezen. Dit is absoluut geen makkelijke of lichte beslissing, maar diep van binnen voelt het wel als het juiste besluit.”

Foto’s van CDA Ermelo