Speelgoed-weggeefbeurs in Ermelo West


Op woensdag 29 november, donderdag 30 november en vrijdag 1 december 2023 tussen 16.00 en 21.00 uur opent ‘de Vleugel’ haar deuren om te zorgen dat er geen kind zonder cadeautje hoeft te zijn deze feestmaand.

Iedereen die de financiële middelen nu (even) niet heeft om een kind een cadeautje te geven is meer dan welkom om wat te komen uitzoeken.

Opa’s, oma’s, ooms en tantes, vrienden van het gezin, steungezinnen, voogden en verzorgers, echt iedereen die een cadeau wil geven is welkom!
(Je mag het ook voor iemand anders komen uitzoeken).

Dus ben of ken jij iemand die dit goed kan gebruiken?
Dan ben je hierbij van harte uitgenodigd om langs te komen, de deuren staan wagenwijd voor je open!!
Als je laat weten dat je komt en voor hoeveel kinderen, dan zorgen we dat er ook wat extra lekkers mee naar huis kan! (Dit mag ook anoniem met een WhatsApp-berichtje.)

Help jij ook mee?
Heb je thuis nog speelgoed/kinderboeken liggen waar je niets meer mee doet, maar waar je een ander kind (0-18 jr) nog dolgelukkig mee kan maken?

Wij zijn er enorm blij mee als je dit wil doneren!!
Het speelgoed kan worden ingeleverd bij ‘de Vleugel’ van 23 oktober tot en met 5 november (ma-vrij), tussen 9.00 en 12.00 uur ’s ochtends.

Is brengen geen optie? Laat het Ginger weten via een mail of WhatsApp bericht, dan maken we een afspraak om het te komen ophalen.
Heb je vragen over speelgoed doneren of over de weggeefbeurs?

Neem contact op met wijkondersteuner Ginger!
Telefoonnummer: 06 13 969 811
Mail: wijkondersteuner@ermelowest.nl
Facebook: Wijkondersteuner Ermelo West
Adres Vleugel: Oude Nijkerkerweg 4, 3853 JS in Ermelo