Als je toch al wilde gaan breien begin dan nu

Bea en André stoppen met CreaByBea. Voor februari is de einduitverkoop gepland maar je kunt nu al je voorraad garen, band en breigoed inslaan. Kijk eens naar de foto, er is nog mooi spul te halen.

Stoppen met je zaak is een hele bezigheid want het is niet alleen dat de deur een keer op slot gaat, je bent ook bezig met het leven erna. Wat ga je doen, hoe dan en wat ligt er tegelijk nog aan werk voor het zo ver is?

Bea werd een paar jaar geleden getroffen door herseninfarcten en die hebben als naar bijverschijnsel dat ze supersnel overprikkeld is en eigenlijk niet tegen het dagelijks leven kan. Je ziet haar lopen met een koptelefoon op. Haar lifesaver, zonder wil het niet.

Dus ging de knop om, André beëindigde onlangs zijn loopbaan bij Meerinzicht en wijdt zich aan de sluiting van de winkel. Soms lastig: “De laatste fase moet nog wel afgerond worden”.

Check de foto’s en loop binnen bij CreaByBea aan de Stationsstraat tegenover het gemeentehuis. Ga jij blij met een enorme berg breiwol naar huis en help je hen bij het afsluiten. Och, en dat je in februari vast meer korting krijgt dan nu is ongetwijfeld waar. Tegelijkertijd help je Bea en André nu aan wat rust. Ieder bolletje weg is immers mooi meegenomen.

Meer info en openingstijden op www.CreaByBea.nl