BEA STOPT ERMEE

Jammer om te horen, CreaBea stopt ermee. Vorig jaar boden ze de winkel al ter verkoop aan maar ondanks gesprekken kwam het niet tot een deal en nu gaat de uitverkoop erin. Tot volgend voorjaar verkoopt Bea haar goed en dan is het klaar.

Van alle ondernemers in Ermelo is zij er wel eentje, vooral omdat ze de ondernemer nog niet zo was maar wel haar hobby omzette in daden.Van heinde en verre kwamen mensen bij haar winkel om hun creaspullen te kopen. In Amersfoort zit een hele grote, toch haalde zij veel krenten uit de pap. Zelf raakt ik altijd wat in de war in haar winkel, zoveel doosjes, spullen, kralen, geen idee waar ik het zoeken moest. Mijn gebrek is een ander zijn idee, als je wist wat je nodig had kwam je bij Bea Westerhoff er wel uit.

Ze werkte bij de gemeente, de winkel deed ze erbij. De winkel werd groter, haar gezondheid minder en in 2021 vertelde ze dat ze de boel op slot ging doen. Een koper is niet gevonden, de uitverkoop is vanaf 18 oktober tot uiterlijk 1 april 2023 maar ze zijn niet flauw, tot december komt er nieuw goed binnen.

De technische details kan je bij Bea navragen, op de websie www.creabybea.nl staat ook van alles. Ons rest een beetje verdriet want Bea en André waren serieus leuk, altijd aandacht voor iemand, altijd een positieve insteek. Jammer dat het niet meer wil, Ermelo gaat hen missen.

De foto komt uit een archief.