Duurzaamheidsmarkten in Ermelo

De Ermelose energie- en tuincoaches organiseren onder de vlag van het NMP een tweetal duurzaamheidsmarkten.

Zaterdag 16 september van 10.00-16.00 uur in de Baanveger, IJsbaanweg 45 en op zaterdag 7 oktober van 10.00 – 16.00 uur in de Triade, Amanietlaan 9.

Vorig jaar hebben de energiecoaches een dergelijke markt voor het verduurzamen van de woning in wijk West gehouden. Dit jaar wordt de markt uitgebreid met het verduurzamen van de tuin omdat er nu ook tuincoaches beschikbaar zijn. Vorig jaar hebben de energiecoaches een dergelijke markt voor het verduurzamen van de woning in wijk West gehouden. Dit jaar wordt de markt uitgebreid met het verduurzamen van de tuin.

Tijdens deze beide markten beantwoorden de coaches uw vragen en geven tips op het gebied van het verduurzamen van huis en tuin. Daarvoor hebben zij diverse materialen tot hun beschikking gekregen van de Gamma. Daarnaast staan een bouwmaterialen onderneming (Pieper) en een hovenier (Stip uit Elspeet) op beide markten. Zij kunnen u alles vertellen en laten zien over waterdoorlatende verharding, regenwateropvang, groene daken en nog veel meer.

Op deze markten kunt u zich aanmelden voor een uitgebreider gesprek bij u thuis met één van de coaches. Aanmelden kan ook via het duurzaamheidsloket van de gemeente Ermelo. https://regionaalenergieloket.nl/ermelo