Geniet van leuke activiteiten tijdens de kerstvakantie met het hele gezin!

De kerstvakantie staat bijna voor de deur en Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. organiseert twee gave activiteiten voor het hele gezin! Het grootste indoor Blacklight Minigolfbaan van de Veluwe Virtual Reality (VR) Snorkelen.

Virtual Reality (VR) Snorkelen op 28 december
Op donderdag 28 december kun je tijdens het VR Snorkelen in zwembad Calluna een adembenemend onderwateravontuur beleven. Stel je eens voor dat je in het zwembad springt en meteen wordt meegenomen naar een betoverende virtuele wereld. Maak een keuze uit verschillende, boeiende thema’s elk met een speelduur van ongeveer 7 minuten. Na afloop van elke sessie geef je de bril aan de volgende persoon door. Als je wilt, kun je verschillende rondes spelen en ondertussen vrijzwemmen. Om mee te kunnen doen, moet je minimaal een A-zwemdiploma hebben. Virtual Reality Snorkelen is geschikt voor alle leeftijden en vooraf reserveren is niet nodig.

Blacklight Minigolf op vrijdag 29 december 2023
Na het ongekende succes van vorig jaar komt de grootste Blacklight minigolfbaan van de Veluwe weer naar Ermelo. Op vrijdag 29 december 2023 toveren we Sportcentrum Triade wederom om, tot de grootste en leukste indoor Blacklight minigolfbaan van de Veluwe. Iedereen vanaf 6 jaar kan meedoen. Doe je zaalschoenen aan of speel op blote voeten. Als je witte, felgekleurde of fluorescerende kleding aantrekt, maak je het geheel extra gaaf. Reserveren voor het Blacklight Minigolf evenement is verplicht.

Op de website van Interactie, https://interactie-ermelo.nl/agenda, vind je alle informatie over beide activiteiten.