Gratis bridgecursus via email

Bridge Club Nieuwe Conventie biedt een gratis cursus aan om u te leren bridgen onder de titel “Leuk, leuker, bridge”. Het geheel staat onder leiding van een door de bridgebond erkende gediplomeerde docent.

De cursus bestaat uit 17 lessen die in uw eigen tempo worden behandeld. Elke les wordt u per email toegestuurd. U kunt rechtstreeks vragen stellen aan de docent. Na die lessen zijn de cursisten in staat mee te spelen in een beginnerslijn op een bridgeclub en zullen ze in het vervolg graag gaan bridgen. Ook kunt u de cursus doorgeven aan vrienden, kennissen, familie en buren om eventueel samen die cursus te volgen en samen de oefeningen te doen.

Als u interesse hebt, vraag dan vrijblijvend die eerste les aan en als het u bevalt, geef u dan op voor de rest.
U hoeft alleen maar een mailtje te sturen naar bcncopleidingen@gmail.com

Waarschuwing: bridge kan heel verslavend werken als u eenmaal door heeft hoe boeiend zo’n spel kaarten kan zijn.
Over bridge hangt het vooroordeel dat het alleen voor oudere mensen is: afgelopen maand werd het jeugdteam van Nederland wereldkampioen, en die zijn zeker niet oud. In Ermelo en omstreken hebben de afgelopen 10 jaar ongeveer 600 kinderen kennis gemaakt met bridge. Bridge is een leuke hobby voor elke leeftijd, maar je kunt het tot op heel hoge leeftijd blijven beoefenen.

Het is de bedoeling dat u leert bridgen en dat in de praktijk brengt op onze club, maar als u (te) ver uit de buurt woont kunt u de cursus volgen en brengen we u in contact met bridgeclubs in uw omgeving.
Docent: Nelly Michon bcncopleidingen@gmail.com 06-49692010