Acties voor hulp aan overlevenden in Syrië en Turkije

Op 23 februari aanstaande organiseert de Regioharmonie (regionaal harmonieorkest en samenwerkingsverband tussen de concertorkesten van de Stedelijke Harmonie Harderwijk en Chr. Harmonie Crescendo Ermelo) een benefietconcert om geld in te zamelen voor noodhulp aan overlevenden van de aardbeving in Syrië en Turkije. Drumfanfare EDG en Harmonieorkest Excelsior Ermelo doen ook mee!

De avond wordt gehouden in het Kerkelijk Centrum en de idee is dat de te houden collecte meer dan gevuld wordt.

De Regioharmonie is bezig een aantrekkelijk programma samen te stellen maar zoals dit soort dingen gaan, het idee is er eerst en de invulling komt later. Wie er nog meer spelen en hoe het verder gaat wordt later bekend gemaakt.

Zet het in de agenda, 23 februari. Er kunnen 500 mensen in het Kerkelijk Centrum. Voor u is vast een plek. De burgemeester opent, Hans van Zetten presenteert. Zaal open om half acht.

Margrietschool houdt een flessenactie

De Margrietschool komt in actie voor de slachtoffers van de aardbeving in Turkije en Syrië. Vanaf woensdag 15 februari zamelen zij een week lang lege statiegeldflessen in. De opbrengst is volledig voor Giro 555.

Wellicht komt een leerling van de school bij u aan de deur maar gebeurt dat niet en heeft u lege statiegeldflessen, levert u ze dan gerust ook bij de school in. De Margrietschool zit langs de rotonde Hamburgerweg – Oude Telgterweg