Wakker worden! Inschrijven voor de Halve Marathon Ermelo vanaf 1 februari

Af en toe een dagje met zon, vaak grijs en nat. Je bent bijna vergeten dat de Halve Marathon van Ermelo op 3 juni gehouden wordt en dat je je vanaf 1 februari kunt inschrijven.

Nieuwe sponsoren zijn gevonden, VBV Advocaten doet nu de Halve, Smurfit Kappa verzorgt de Kidsrun en de Iedereen Kan Meedoenloop. Panhuis Bouw sponsort twee bedrijvenlopen, eentje van 5 en een van 10 km. Oak Advocaten en Onderweegs De Groot zijn gebleven en sponsoren respectievelijk de 10 km en de vijf km.

Nero Barbershop sponsorde jarenlang de Halve Marathon en gaf dit jaar aan daarmee op te houden. De aandacht is veranderd, het evenement zit nog in het hart maar de uitwerking wordt met liefde aan een ander overgelaten. Dat werd Angelique Verweij en haar partners in VBV Advocaten.

De website halvemarathonermelo.nl is inmiddels geupdate. Vanaf 1 februari is de link naar de inschrijf daar ook te vinden op halvemarathonermelo.nl

Informatie over de dagelijkse dingen en nieuws wordt door de organisatie ook op facebook gezet: https://www.facebook.com/HalvevanErmelo

Wat beweegt een sponsor? Waarom stop je geld in iets dat niet van jou is en ook niet veel oplevert? De verhalen van sponsoren van de Halve komen in een verhalenserie het komende voorjaar aan bod. We kijken ernaar uit, dat worden aardige gesprekken.


De Ermelosche Courant is een nieuwsbulletin, we zoeken niet de hitte van de dag maar de idee erachter. Dat doen we samen met columnisten, leuke schrijvers, mensen met hart voor Ermelo. Volg ons, en dat kan ook op Facebook (facebook.com/ermeloschecourant) want daar vertellen we doorgaans dat hier iets nieuws staat.

Adverteren is gratis, je kunt het materiaal via het formulier aan ons sturen. Advertenties blijven een maand staan, artikelen gaan in de normale routine mee.

Zelfs schrijven is dus ook mogelijk, stuur je artikel plus foto in via dat formulier en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt (als het door de ballotage komt). Lees er meer over in dit artikel.