Benefietconcert Aardbevingsslachtoffers: zaal half vol, collecte enorm goed!

De verzamelde Ermelose Harmonieorkesten en drumfanfare kregen de zaal in het Kerkelijk Centrum niet helemaal gevuld en dat moge dan jammer zijn, het doel was geld inzamelen en dat lukte meer dan uitstekend, de collecte staat op 1.500 euro plus twee winkelwagenmuntjes.

Het idee was Harmonieorkest Excelsior, Regioharmonie de Verbinding (Crescendo en Stadsharmonie Harderwijk), samen met de EDG voor het goede doel op een podium te krijgen en met stoom en kokend water werd dat plan ten uitvoer gebracht. Je hebt de posters in het dorp vast zien hangen en vanmiddag werd er nog gewerkt aan de placering op het podium want “Crescendo zit anders dan Excelsior”.

Het is gelukt, een beste opbrengst en mooie avond met fijne muziek; daar zijn een bult liefhebbers van. De orkesten hebben lekker uitgepakt en samen gespeeld, de joy van het spelen in een orkest. Dan zijn drie orkesten op één avond helemaal lekker.


De Ermelosche Courant is een nieuwsbulletin. Wij zoeken meestal niet de hitte van de dag maar de idee erachter. Dat doen we samen met columnisten, leuke schrijvers, mensen met hart voor Ermelo.

Volg ons, en dat kan ook op Facebook (facebook.com/ermeloschecourant) want daar vertellen we doorgaans dat hier iets nieuws staat.

Adverteren is gratis, voor je bedrijf, je vereniging, je club of je initiatief. Je kunt het materiaal via dit formulier aan ons sturen. Advertenties blijven een maand staan, artikelen gaan in de normale routine mee.

Zelfs schrijven is dus ook mogelijk. Stuur je artikel plus foto naar ons via datzelfde formulier en wij zorgen ervoor dat het geplaatst wordt (als het door de ballotage komt). Lees er meer over in dit artikel.